Προϊόντα Σαλιγκαριών

Διαθέτουμε προς πώληση:

Σαλιγκάρια νωπά
Ψίχα σαλιγκαριού κατεψυγμένη
Γεννήτορες – Μάνες
Γόνο Helix Aspersa Müller
Σαλιγκαροτροφές της Antigny Nutrition S.A.S.

Read more...

Προϊόντα

Κρητικοί Κοχλιοί (Müller), νωποί, γεννήτορες, γόνος και ειδικές τροφές.

Σαλιγκάρια Νωπά / Κατεψυγμένα

Σαλιγκάρια νωπά
Μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς, ζωνταντούς Κρητικούς Κοχλιούς είτε για το σπίτι είτε για την επιχείρησή σας. Οι συσκευασίες μας ξεκινούν από τα 500gr και φτάνουν τα 20 κιλά ανάλογα με την παραγγελία σας. Για να παραλάβετε τα σαλιγκάρια σας “καθαρά” και έτοιμα για μαγείρεμα, καλό είναι να μας δώσετε περιθώριο 3 ημερών από την παραγγελία.

Ψίχα σαλιγκαριού – Κατεψυγμένη
Προς το παρρόν μπορούμε να διαθέσουμε ψίχα Κρητικού Κοχλιού κατεψυγμένη μόνο σε μεγάλες ποσότητες. Καλέστε μας να για περισσότερες πληροφορίες.

Γόνος και Γεννήτορες

Γόνος Helix Aspersa Müller
Αν θέλετε να γεμίσετε το εκτροφείο σας με γόνο και να αποφύγετε την διαδικασία αναπαραγωγής είτε σε θάλαμο, είτε εντός του εκτροφείου, καλέστε μας και θα σας τον ετοιμάσουμε εμείς. Ειδικά για τους εκτροφείς που είναι στο ξεκίνημά τους, είναι μια καλή ιδέα για να αποφύγουν το ρίσκο της αναπαραγωγής. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα της χρήσης θαλάμου αναπαραγωγής, διαβάστε εδώ.

Γεννήτορες – Μάνες
Αν θέλετε να προμηθευτείτε γεννήτορες Helix Aspersa Müller για αναπαραγωγή μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς. Διαθέτουμε σαλιγκάρια κατάλληλα για αναπαραγωγή που έχουν περάσει αρκετό χρόνο σε νάρκη για να είναι “ξεκούραστα¨.

Σαλιγκαροτροφές

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τις ειδικές σαλιγκαροτροφές της Antigny Nutrition  S.A.S. Ρωτήστε μας για τη μεγάλη γκάμα τροφών που διαθέτει η εν λόγω εταιρεία και τώρα πλέον βγάζει ειδική τροφή που είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της Ελλάδας.